Източник lamqta.comОвен  Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани

...
Източник lamqta.comОвен  Днес Вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Съдбовен ден за една от зодиите, други четири обаче трябва да внимават, защото

Източник lamqta.com

Овен 
Днес Вашите триумфи в любовта ще бъдат директно свързани със силата на Вашия разсъдък. Ерудиция също ще Ви е нужна, само че тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а през днешния ден ще има кой да го оцени. 

Телец

Макар и да се каните да излезете от вкъщи си даже за секунда, едвам отидете до магазина и да си купите самун, би трябвало да изглеждате великолепно. Днес Съдбата Ви може да Ви срещне ненадейно, и ще бъде доста обидно, в случай че и се визиите в неизряден тип.
 

Близнаци

Денят ще бъде разтревожен, а това надали ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в конюнктура на нравствен комфорт, наслаждавайки се на незабързания метод на живот. Сложно ще се подреждат връзките с представителите на по-възрастното потомство. Разногласията ще стават все по-сериозни, и единствено най-отстъпчивите представители на знака ще намерят метод за компромис. Неочаквано ще възникне нужда, да извършите корекции в своите ежедневни навици. Бъдете подготвени и за това, че проектите ще се наложи да измененията, по самостоятелни от Вас условия.
 

Рак

Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.
 

Лъв

Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.
 

Дева

Днес можете видимо да измененията персоналния си живот към по-добро, с помощта на своето интелектуално равнище, а и наличното си омагьосване и чувството за креативен напредък. Вероятен е триумф в договаряния или в работа, в която ще увлечете и близките. Не се опасявайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са дилемите, които поставяте пред себе си, толкоз по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои стремежи. Освен това денят е доста подобаващ за огромни покупки и придобивки. 
 

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.
 

Скорпион

През този ден Вашия обичан човек ще прави всичко допустимо и невероятно, с цел да Ви стане още по- непосредствен. Само че вероятността да се пандизите и да не го допускате зад лимита на тези или тези Ваши убеждения. А това няма да бъде лесна работа...
 

Стрелец

Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.
 

Козирог

Нестандартни решения и смели дейности ще Ви дадат опция да постигнете забележителен триумф в някаква значима за Вас работа. Готови сте да рискувате, само че рискът е изцяло оневинен, а звездите са благосклонни, тъй че няма потребност да сте прекомерно внимателни. Ако се занимавате с бизнес, може да сключите преференциална договорка. И въпреки всичко прочувственият декор не може да бъде наименуван постоянен. Настроението Ви непрестанно ще се трансформира и съществено ще се вълнувате и ще преживявате зарад дребни недоразумения и различия в фамилията. Помнете, че колкото по-спокойно реагирате на сходни неща, толкоз повече ще се наслаждавате на връзките с околните. 
 

Водолей

Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
 

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР